Als u ons wilt bellen, schrijven of bezoeken, dan kan dat:

Ons kantoor is het gehele jaar door geopend. We willen u graag ontmoeten zodat we uw wensen kunnen bespreken onder het genot van een kopje koffie. U kunt ons enkel bezoeken op afspraak, bij voorkeur van maandag tot en met vrijdag. Bezichtigen van woningen ook op afspraak. Het kantoor heeft geen vaste openingsuren omdat we er vaak op uit moeten om bijvoorbeeld woningen te bezichtigen.

Het kantoor vindt u in Sissi. Sissi is een havendorpje aan de Noordkust ongeveer 45 km ten oosten van Heraklion. Als u van de richting Heraklio komt, dan is Sissi het eerste dorpje 8 kilometer na Malia linksaf. Als u van de richting Aghios Nikolaos komt dan is de afslag van Sissi de eerste afslag na de tunnel (Brahasi), rechtsaf.

Nadat u bent afgeslagen van de hoofdweg naar Sissi neemt u de tweede afslag naar links, daar waar ook enkele borden staan, o.a. voor Sissi camping. Volg de borden van Sissi camping totdat u Sissi inrijdt. Hier gaat u een scherpe afslag rechts en meteen erna links. Ons kantoor is in het eerste gebouw aan de linker zijde. Het kantoor heet "Home at Crete". Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid en de koffie staat voor u klaar!

Ons telefoonnummer is: 0030 28410 71118 (of mobiel voor dringende zaken 0030 6947 327 987). 

E-mail kunt u richten aan Irma Maniadaki-Hartman op info@huisopkreta.nl 

Ons adres is:

Irma Maniadaki
Home at Crete
72054 Sissi (Mirampellou)
Crete, Greece

Wij raden u aan deze pagina uit te printen in het geval u naar Kreta komt.